Workshopuri

Centrul Selenit

www.centrulselenit.ro

Relatii

Seminarul „Relatii – Oglinzi si separare” este locul în care descoperi soluții pentru a obţine şi a păstra relaţia de cuplu pe care ţi-o doreşti cat si relatiile cu cei din jurul tau.

Dualitate

Seminarul „Dualitate” te va ajuta sa iti pastrezi echilibrul. Nu poate exista stânga fără dreapta, cald fără rece, sus fără jos. Orice obiect care se formează în această realitate are instantaneu dualitatea în forma sa.

Rani

Seminarul „Rani” va ajuta sa descoperiti problemele care va apasa si momentele din viata care v-au profocat „rani”. Impreuna cu psihoterapeutul o sa treceti cu usurinta peste ele.

Copilul interior

Dacă dorim să ne transformăm în bine, unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le facem este vindecarea copilului interior de care am uitat.

AVANTAJELE SEMINARIILOR

Capacitatea de a te intelege pe sine

Dezvoltarea abilitatilor

Imbunatatire a relatiilor interumane

Depasirea anumitor probleme

REFLEXOTERAPIE

Reflexoterapia este un instrument neinvaziv de tratament, aplicatie a reflexologiei, ce are la baza conexiunea energetica a anumitor puncte cu parti ale corpului.

PSIHOTERAPIE

Prin psihoterapie si prin utilizarea diferitelor tehnici psihoterapeutice poti fi ajutat sa iti schimbi si sa iti mentii anumite stari emotionale, iar prin aceasta invatare conditionata creierul tau se va transforma.

MASAJ – ORIGINAL FEELING TOUCH

Efectele benefice se văd chiar după prima şedinţă iar după câteva luni se poate constata o îmbunătăţire considerabilă a calităţii vieţii şi a somnului, creşterea tonusului fizic şi psihic

WORKSHOPURI

Folosind un limbaj accesibil si multe exemple din practica clinica, lectorii isi propun sa prezinte formele rezistentei, precum si atitudinile terapeutice pentru depasirea lor.

2587

Cazuri rezolvate

1025

Pacienti multumiti

705

Seminarii

TESTIMONIALE

www.centrulselenit.ro

Suna acum
Locatie