Original Feeling Touch

Centrul Selenit
www.centrulselenit.ro

Derivata din masajul terapeutic abdominal „Chi Nei Tzang”, metoda a fost rafinata pe parcursul a 20 de ani de experienta de catre Andrew Fretwell, instructor senior in sistemul universal al maestrului Mantak Chia.


Masajul ORIGINAL FEELING TOUCH este o tehnica blanda de echilibrare emotionala, o terapie care ajuta la eliminarea stresului si va poate echilibra psiho-emotional. Original Feeling Touch (Senzatia Atingerii Originare) este una dintre cele mai puternice practici terapeutice traditionale.

Aceste atingeri din timpul terapiei va ajuta sa va eliberati de bagajul traumatic acumulat de-a lungul vietii si de emotiile profunde.
Persoanei ce primeste aceasta sustinere vindecatoare nu i se solicita niciun efort, ci doar sa permita propriului sistem (corp) sa-si manifeste capacitatea de autovindecare pe care o detine.

REFLEXOTERAPIE

Reflexoterapia este un instrument neinvaziv de tratament, aplicatie a reflexologiei, ce are la baza conexiunea energetica a anumitor puncte cu parti ale corpului.

MASAJ – ORIGINAL FEELING TOUCH

Efectele benefice se văd chiar după prima şedinţă iar după câteva luni se poate constata o îmbunătăţire considerabilă a calităţii vieţii şi a somnului, creşterea tonusului fizic şi psihic.

PSIHOTERAPIE

Prin psihoterapie si prin utilizarea diferitelor tehnici psihoterapeutice poti fi ajutat sa intelegi si sa iti schimbi anumite stari emotionale sau comportamentale, imbunatatindu-ti astfel viata.

NUTRITIE

Programe speciale de terapii: detoxifiere, blocaje emotionale, alergii, scadere ponderala, adictii, managementul stresului etc. Tratamentul este individualizat fiecarui pacient.

TESTIMONIALE

www.centrulselenit.ro

Suna acum
Locatie