PSIHOTERAPIE

Centrul Selenit
www.centrulselenit.ro

Psihoterapia consta intr-o serie de tehnici care au ca scop tratarea sanatatii mentale, emotionale, precum si unele afectiuni psihiatrice. Psihoterapia ajuta clientii sa inteleaga care sunt factorii ce le determina starile si ii ajuta sa accepte punctele slabe, dar si cele forte. Daca oamenii isi pot identifica sentimentele si modalitatea in care percep viata, le este mai usor sa faca fata situatiilor dificile.

Scopul general al psihoterapiei este asistarea si depasirea impasului existential creat de confruntarea cu evenimentele traumatizante, pierderile, relatiile disfunctionale, neadaptarea la contextele de viata; prevenirea, remiterea unor tulburari psihice, psihosomatice, emotionale si dezadaptative.

REFLEXOTERAPIE

Reflexoterapia este un instrument neinvaziv de tratament, aplicatie a reflexologiei, ce are la baza conexiunea energetica a anumitor puncte cu parti ale corpului.

MASAJ – ORIGINAL FEELING TOUCH

Efectele benefice se văd chiar după prima şedinţă iar după câteva luni se poate constata o îmbunătăţire considerabilă a calităţii vieţii şi a somnului, creşterea tonusului fizic şi psihic.

PSIHOTERAPIE

Prin psihoterapie si prin utilizarea diferitelor tehnici psihoterapeutice poti fi ajutat sa intelegi si sa iti schimbi anumite stari emotionale sau comportamentale, imbunatatindu-ti astfel viata.

NUTRITIE

Programe speciale de terapii: detoxifiere, blocaje emotionale, alergii, scadere ponderala, adictii, managementul stresului etc. Tratamentul este individualizat fiecarui pacient.

TESTIMONIALE

www.centrulselenit.ro

Suna acum
Locatie