Despre noi

Intra in contact cu tine insuti, cu potentialul tau, cu parti din tine

despre care nici macar nu stiai ca exista

 Echipa

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice intrebare.

IULIAN DRAGNE

DANIELA BARAGHIN

CONSILIERE PSIHOLOGICA

Prin consiliere psihologica si prin utilizarea diferitelor tehnici psihoterapeutice poti fi ajutat sa intelegi si sa iti schimbi anumite stari emotionale sau comportamentale, imbunatatindu-ti astfel viata.

MASAJ – ORIGINAL FEELING TOUCH

Efectele benefice se văd chiar după prima şedinţă iar după câteva luni se poate constata o îmbunătăţire considerabilă a calităţii vieţii şi a somnului, creşterea tonusului fizic şi psihic.

REFLEXOTERAPIE

Reflexoterapia este un instrument neinvaziv de tratament, aplicatie a reflexologiei, ce are la baza conexiunea energetica a anumitor puncte cu parti ale corpului.

NUTRITIE

Programe speciale de terapii: detoxifiere, blocaje emotionale, alergii, scadere ponderala, adictii, managementul stresului etc. Tratamentul este individualizat fiecarui pacient.

TERAPIA CRANIOSACRALA

Metoda de tratament manuala, delicata si non-invaziva, care se concentreaza pe indepartarea restrictiilor fiziologice aparute la nivelul de miscare a oaselor craniene, inclusiv a celor ale feţei si ale gurii, si de asemenea a vertebrelor, a osului sacrum, coccis si pelvis.

CONSILIERE PSIHOLOGICA

Consilierea psihologica este des utilizata in situatiile de criza precum: divort, moartea unei persoane, boala grava, schimbari bruste ce presupun o adaptare rapida, sau in: optimizare personala, imbunatatirea comunicarii, autocunoastere, rezolvare de probleme, prevenirea consumului de substante, prevenirea violentei, prevenirea imbolnavirilor.

CONSILIERE SPIRITUALA

Consilierea spirituala reprezinta o abordare noua in terapie, oferind o constientizare superioara, prin: intelegerea  propriului destin, recunoasterea propriilor lectii de viata, acceptarea iertarii in situatii de boala terminala, intelegerea iubirii neconditionate, eliberarea de tipare mentale privind frica de moarte,  ascultarea sufletului in situatii de rascruce, etc.

CONTACT

Adresa: Sector3, Aleea Barajul Dunarii, Nr-3, BlocM35, Scara5, interfon 17
Program: Luni – Vineri : 10:00 – 20:00 / Sambata: 9:00 – 16:00
Telefon: 0727893727

TESTIMONIALE

www.centrulselenit.ro

Contact

Program: Luni – Vineri : 10:00 – 20:00
Sambata: 9:00 – 16:00

Telefon: 0727893727

Adresa: Sector3, Aleea Barajul Dunarii, Nr-3, BlocM35, Scara5, interfon 177

Suna acum
Locatie